Over ons


Ons concept

 

Luxury for Everyone

Toen Lake24 slechts nog een idee was en wij begonnen met het ondernemingsplan, wilden wij een zo breed mogelijk publiek aanspreken.

Maar wel in een zaak die er geweldig uit ziet en luxe uitstraalt...

 

Daarom zijn onze prijzen eerlijk, hanteren wij geen dresscode en is iedereen bij ons welkom. Met onze uitgebreide drankenkaart en divers (borrel)menu kunt u het zo gek maken als u zelf wilt...

 

 

No dresscode

Of u nu in zwembroek, bikini, met het overhemd open of in driedelig pak komt: u bent bij ons van harte welkom bij ons op het terras. Komt u binnen dineren? Dan vragen wij u minimaal een korte broek en shirt of hemd te dragen.

 

 

Het logo

Of het logo ergens voor staat? 

Haha, nee! We vonden het gewoon mooi, strak en herkenbaar.

 

 

Onze naam

Wij krijgen van onze gasten vaak de vraag of dat '24' nog ergens op slaat...

Los van dat het de leeftijd van één van de eigenaren was op het moment van openen, doelt het op ons huisnummer, zonder de A, want die vonden we dan weer minder leuk erbij staan.

 


Bereikbaarheid

Met twee wielen

Met de fiets, scooter, brommer of motor kunt u altijd vlakbij het restaurant parkeren. U mag gewoon langs de slagboom rijden en naast de trap van ons restaurant parkeren. Om de accu van uw e-bike op te laden hebben wij altijd stopcontacten vrij, vraagt u uw bediening.

 

Aanmeren met uw boot

Als u met de boot komt hebben wij voor u als onze gast altijd plek om aan te meren. Op mooie vaardagen is de havenmeester van Jachthaven Omtzigt, Marcel, aanwezig om u een plek aan we wijzen. Bij afwezigheid van de havenmeester mag u zelf een plekje uitzoeken. Gelieve niet aan het tankstation te meren. 

 

Een leuke bijkomstigheid: wanneer u bij ons dineert en de rekening bewaart, mag u met uw boot gratis overnachten in de jachthaven. De havenmeester zal u vragen de rekening van ons restaurant te tonen.

 

Parkeerplaatsen

Wij beschikken over 5 eigen parkeerplaatsen vóór de slagboom op het terrein van Jachthaven Omtzigt.

Deze zijn voor u als onze gast gereserveerd. Mochten deze reeds bezet zijn, dan kunt u bellen naar ons restaurant en komen wij de slagboom voor u openen. Verderop het terrein zijn meer parkeerplaatsen beschikbaar.

 

Indien u op onze parkeerplaatsen parkeert zonder ons restaurant te bezoeken loopt u het risico dat uw voertuig wordt weggesleept of er een wielklem wordt geplaatst. 

 

Mensen met beperkte mobiliteit

Door het ontbreken van een lift in ons pand is ons restaurant (dat op de eerste etage ligt) helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Mocht u slecht ter been zijn, maar wilt u toch graag langskomen, dan assisteren wij u graag bij het oplopen en aflopen van de trap. 

 

Om gasten met beperkte mobiliteit die toch graag bij ons willen verblijven tegemoet te komen kunnen wij bij terrasweer een tafel beneden aan de trap, voor ons spandoek plaatsen. Hierin is geen beperking m.b.t. het aantal personen aan deze tafel.